ИСКРА/2015-Смелите и красивите


ISKRA вярва, че истинският блясък идва отвътре и трябва да бъде провокиран с нещо, което гали нежно женската душа и я прави неповторима... Създавайки изкуство, тя провокира всяка жена да засияе, а чувството, с което изработва всяка бижу, и вдъхва открояваща увереност. Красотата, дързостта и царственият дизайн на бижутата се сливат в изящна хармония с женската същност. Новото колело бижута ISKRA показва на силната, независима съвременна жена, която носи в хаоса на ежедневието си невидима корона, че заслужава да бъде истинска Кралица, обгърната в романтичен блясък, нежност и великолепие.


Компания Бижута: ISKRA-2015


Дизайнер: Искра Георгиева
Модел: Силвия Димитрова
Фотограф: Васил Германов
Грим: Елиза Попова
Стилист:Николай Христов
Текст: Жени Петкова за Искра
Пищност и царственост са асоциациите, които изплуват сред първото гледане и всички сме на едно мнение – Тя е кралицата. Кралица на красотата, кралица на сексапила, кралица на вечерта, кралица на живота… Без значение дали е твоята Клеопатра, Елизабет, Мария-Антоанета или Екатерина Велика, имаш нужда от подходящи украшения. Насладете се на царствената Силвия Димитрова в новата колекция бижута за кралици на Искра .

фотограф — ВАСИЛ ГЕРМАНОВ
стил — НИКОЛАЙ ХРИСТОВ
видео — ВАСИЛ ГЕРМАНОВ & КОНСТАНТИН АНТОНОВ
модел(и) — СИЛВИЯ ДИМИТРОВА В IVET FASHION
грим/прическа— ЕЛИЗА ПОПВА
Автор: UNDERTHELINE за ИСКРА

http://undertheline.net/video/the-bold-and-the-beautiful/

Оставете коментар

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.


Споделете това

Последни публикации