ISKRA X PARAMIDONNA-колаборация


Красотата винаги се отразява в очите на гледащия... Това е посланието в емблематичната картина “Не виждам”. “Тя говори... Тя чувства...Тя боли...Тя заслепява... Тя е Жива... Всички ние затвяряме очи по различни причини повлияни от силни чувства и емоции ...Аз затворих своите, за да видя невидимото, за да скрия лицето и отвори душата си... А ти какво виждаш, когато затвориш очите си?


Автор: Искра Георгиева


Копие Не виждам


Затворете очи в очакване, защото картината оживява върху принтове с директни апликации върху банските и плажните дрехи. Доника Анчева-създател на марката за бански костюми PARAMIDONNA и Искра Георгиева- ISKRA създадоха общи модели в колаборация за 2019, а красотата в тях е неповторима, защото носи Изкуство! Вдъхновено от летния дух, женствеността и красотата, творчеството на ISKRA достига до цените на модата чрез марката за бански костюми PARAMIDONNA , в която платното излиза от рамките си и оживява, а бижутата блестят в уголемени проекции върху материите и платовете с неповторим дизайнерски почерк. Акцентите в колекцията на PARAMIDONNA Х ISKRA са авторската картина “I'n't see” и колекцията бижута “Look at me” .
Десет модел на PARAMIDONNA X ISKRA, раздвижени в цветове с част от колекцията “Watch me go” на Paramidonna 2019. Ексклузивната колекция  извън рамките на страната ни и ще бъде представена в Маите на световния подиум  MIAMI SWIM WEEK 2018. на 13.07. Лукс, шик и елегантност властват изцяло в колекцията, която ще представим, а вас ще накараме да се наслаждавате на живота с лекота, да пътувате и да обичате силно!


www.iskraart.comОставете коментар

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.


Споделете това

Последни публикации