ИСКРА на WORLD JEWELLERY FACETS 2013

World Jewelry Facets, инициатива на SWAROVSKI ELEMENTS е творческа платформа, която има за цел да представи най-доброто от съвременния дизайн на бижута в глобален мащаб. Той представлява както тържество на блясъка и гъвкавостта на кристалите с превъзходно качество от Swarovski, така и почит към техническото майсторство и творческата визия на дизайнерите, които си партнират със SWAROVSKI ELEMENTS.

През 2013 г. World Jewelry Facets представи уникалната си колекция от превъзходни бижута на много представители на медиите, хора, които създават обществено мнение, и клиенти. Повече от 50 дизайнери, представляващи 18 страни по света, бяха вдъхновени от SWAROVSKI ELEMENTS, за да създадат ослепителната колекция от бижута, които бяха изложени. Сред тях е Искра Георгиева и нейният шедьовър „Дива благодат”. Емоцията при създаването му е провокирана от вдъхновението, почерпено от съзерцаването на взаимодействието между два от най-впечатляващите и контрастни цветове на природата – Сребърна нощ и Розово злато. Няколко нощи на неуморна работа, няколко използвани техники – плетене с една кука, шиене, запояване и мъниста и 3463 SWAROVSKI ELEMENTS – и резултатът е – ДИВА ГРАЦИЯ.

Оставете коментар

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.


Споделете това

Последни публикации