ISKRA X PARAMIDONNA-collaboration


Красотата винаги се отразява в очите на гледащия...Това е посланието в емблематичната картина “Не виждам”.  “Тя говори... Тя чувства...Тя боли...Тя заслепява... Тя е Жива...Всички ние затвяряме очи по различни причини повлияни от силни чувства и емоции ...Аз затворих своите, за да видя невидимото, за да скрия лицето и отворя душата си... А ти какво виждаш, когато затвориш очите си? 


Автор: Искра Георгиева


Копие Не виждам


Затворете очи в очакване, защото картината оживява върху принтове с директни апликации върху банските и плажните дрехи. Доника Анчева-създател на брандa за бански костюми PARAMIDONNA и Искра Георгиева- ISKRA създадоха общи модели в колаборация за 2019, а красотата в тях е неповторима, защото носи Изкуство! Вдъхновено от летния дух, женствеността и красотата, творчеството на ISKRA достига до ценителите на модата чрез марката за бански костюми PARAMIDONNA , в която платната излизат от рамките си и оживяват, а бижутата блестят в уголемени проекции върху материите и платовете с неповторим дизайнерски почерк. Акцентите в колекцията на PARAMIDONNA Х ISKRA са авторската картина “I’don’t see” и колекцията бижута “Look at me”.


 


Десет модела на PARAMIDONNA X ISKRA, раздвижени в цветове са част от колекцията “Watch me go” на Paramidonna 2019.  Ексклузивната колекция  излиза извън рамките на страната ни и ще бъде представена в Маями на световния подиум  MIAMI SWIM WEEK 2018. на 13.07. Лукс, шик и елегантност властват изцяло в колекцията, която ще представим, а вас ще накараме да се наслаждавате на живота с лекота, да пътувате и да обичате силно!


www.iskraart.comLeave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Share this

Latest posts