Мария Шарапова с пръстен Iskra

Мария Шарапова с пръстен от български дизайнер


Руската тенисистка Мария Шарапова беше заснета от английските папараци с пръстен на лявата си ръка, дело на българския дизайнер на бижута Искра Георгиева. Новината беше публикувана в английското издание на "Daily mail" заедно със снимки на Шарапова и най-добрия български тенесист Григор Димитров.

Двамата бяха уловени от папараци да се разхождат в Лондон по търговската улица "Dover Street Market", демонстрирайкимного добро настроение. Освен, че "Daily Mail" коментират перфектният външен вид на Мария Шарапова, облечена с моден кожен панталон и жилетка, боти и чанта с животински принт, папараците не пропускат да отбележат и страхотното бижу на ръката на тенесистката.

Оказа се, че то е донесено от България, и е дело на българския творец и дизайнер Искра Георгиева. Пръстенът е направен през 2012 година и представлява ръчна изработка от сребро и елементи „Сваровски”.

"Това е пръстен, който направих преди близо три години. Щастлива съм, заради това, че хората оценяват бижутата, които правя по тяхната емоционална, а не материална стойност и  творчество ми им въздейства независимо дали е картина,бижу или дреха. Именно това ми дава стимул. ", коментира авторката и собственичката на "Iskra Art Gallery" Искра Георгиева.

Снимки:„Dayli Mail” Линк и снимки към статията ТУК


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Share this

Latest posts